«Діти - нині розкіш», - реакція рівнян на співвідношення державної допомоги і витрат на малюків

Цю тему обговорюють у соцмережі Фейсбук

Про витрати, які з'являються у батьків з появою у родині дитини і державну підтримку у цей момент, ми писали у публікації Чи вистачає державної грошової допомоги на дитину: підрахунок рівнянки Вона викликала обговорення користувачів соцмережі. Ось як вони реагували:

Sergiy MitskevichSergiy Mitskevich Скажіть "дякую", що не під Росією і не в Росії живемо: там взагалі такого немає

Gray Cooper ... тим, хто розводить дітей заради "допомоги", цілком вистачає. Замість роздавати бабло і кричати, що це круто, краще б спрямувати його на БЕЗКОШТОВНЕ перебування породіллі в лікарні, БЕЗКОШТОВНІ і адекватні дитсадки та школи. Оце була б дійсно "допомога", а не запропонована нашими імпотентами державного управління схема.

Natali Yarosh Діти зараз - це вже розкіш

Gray  CooperGray Cooper Для когось розкіш - обід у кафе, а діти - ...
З.І. Вимираємо значить, як динозаври.

Sergiy MitskevichSergiy Mitskevich в нашій країні я 25% людей взагалі б такої допомоги не надавав - дітей плодять лише для того, або щоб хоч одна з них стала людиною, або тільки те і роблять, що пиячать на ті гроші, нічого не даючи тій дитині: ні освіти, ні здоров'я/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень