Цього літа вдалося оздоровити більше 50 тисяч дітей з Рівненщини

Це на 13 тисяч школярів більше, аніж торік

Про це повідомили на засіданні обласної координаційної ради з питань організації і проведення відпочинку та оздоровлення дітей області.

На цьогорічну оздоровчу кампанію витратили близько 5 мільйонів гривень з обласного бюджету та понад 6 мільйонів гривень з місцевих бюджетів. Ще більше половини суми залучили від спонсорів, - розповіла заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Зокрема, під час канікул відпочили більше 27 тисяч дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. А це 1017 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 1517 дітей з інвалідністю, 3801 чорнобилець, 1450 дітей учасників АТО та 274 школяра з Донецької та Луганської областей.

В цілому на Рівненщині з початку літа працювали 8 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, 216 з денним перебуванням та 383 літніх мовних табори на базі шкіл.

Водночас, з Рівненщини було направлено на оздоровлення 318 дітей до УДЦ «Молода гвардія» (Одеса) та 62 дитини до МДЦ «Артек» (Пуща-Водиця Київської області). Крім того, Рівненською ОДА було організовано відпочинок 133 дітей соціально незахищених категорій в Польщі, Франції та Німеччині.

Оздоровча кампанія на Рівненщині триватиме до кінця року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень