Для охорони врожаю фермерам Рівненщини радять підписати договір із поліцією

Це убезпечить господарства від рейдерів, - запевняють у поліції

Про це керівництво Нацполіції повідомило напередодні під час відеоселекторної наради з керівниками територіальних підрозділів поліції превенції.

Досвід минулих років показав, що під час посівних робіт проблем у фермерських господарств не виникає. Однак, під час збору врожаю поліція стикається зі спробами рейдерських захоплень, повідомив заступник голови Нацполіції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

Тож основне завдання правоохоронців - зробити так, щоб зібрав урожай той фермер, який його посадив. Після цього усі господарчі суперечки сторони конфлікту мають вирішувати у суді, - наголосив Олександр Фацевич.

Керівник поліції превенції наголосив на необхідності проведення роз’яснювальної роботи з фермерськими господарствами про підписання договорів з поліцією охорони щодо забезпечення охорони сільськогосподарських угідь та об’єктів аграрних підприємств.

Адже такий формат співпраці дозволить поліцейським своєчасно відреагувати на будь-які незаконні зазіхання рейдерів.

За словами заступника голови Нацполіції, поліцейські є не у кожному населеному пункті. Тому поліція охорони розробить єдину дислокацію сил реагування на виклики при здійсненні охорони.

У разі звернення фермерів про незаконні дії за викликом в першу чергу прибуде той наряд, який перебуває поруч – чи то поліція охорони, чи наряд патрульної поліції, чи будь-який інший підрозділ правоохоронців.

Також очільник поліції превенції поставив керівникам підрозділів завдання у кожному регіоні ініціювати засідання оперативних штабів, створених при обласних державних адміністраціях з протидії рейдерським захопленням в аграрному секторі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень