Для дітей, чиї батьки є учасниками ООС або загинули у бойових діях, на Рівненщині влаштують свято

Вже за місяць

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Щорічну благодійну акцію «Що приніс нам Святий Миколай?» у територіальних громадах Рівненщини планують провести вже у середині наступного місяця.

Таку акцію проводитимуть для дітей, батьки яких загинули в ООС (АТО) або нині перебувають там, а також для малозабезпечених дітей, розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

На фото - перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін
Прший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

– Ці заходи РДА та територіальні громади проводитимуть спільно. Я думаю, це традиційно відбудуться. Втім, через високу захворюваність коронавірусом, попередньо перед святами ми будемо спілкуватися з тими, хто залучений в проведенні свят, – розповів Сергій Подолін.

Крім того, у третій декаді грудня у драмтеатрі Рівного планують провести два новорічні ранки для 600 дітей пільгових категорій. Дати ранків та можливість проведення масових заходів визначатимуть згодом.

Центр соціальних служб Рівненщини коштом обласного бюджету та спонсорів забезпечать 600 подарунків – солодощі та канцтовари, які подарують дітям під час свят.

 

Втім, якщо через карантинні обмеження проведення свят буде не можливим, то соціальні працівники відвезуть подарунки до дітей додому, – розповів Сергій Подолін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень