Дитячу лікарню під COVID, у транспорт із сертифікатом: у Рівному відбулася екстрена комісія

Деякі ринки Рівненщини під загрозою закриття

У Рівненській облдержадміністрації відбулося позачергова екстрена обласна комісія з питань ТЕБ та НС. Засідання провели через наближення області до критичної ситуації. Наразі Рівненщина третя за рівнем смертності в Україні. Лише за цю добу в області зафіксували 998 нових хворих, 11 людей померло.

Головні рішення з комісії:

???? Міжобласний транспорт відтепер для вакцинованих. За вихідні буде проінформовано усіх перевізників. Відповідальність за наявність сертифікатів лише на пасажирах.

Нові правила діятимуть з 2 листопада.

Їх рекомендували й для перевізників Рівного.

Чи введуть такі правила на громадський транспорт у Рівному, буде відомо вже в понеділок.

????Лікарні перезавантажені.

Хворі з COVID-19 отримують медичну допомогу у 21-й лікарні Рівненщини, де підготовлено 1992 ліжка. На сьогодні завантаженість «ковідних» закладів складає 73%.

Треба бути готовими до повного перепрофілювання: Сарненській, Костопільській, Гощанській, Дубенській, Клеванській, центральній міській лікарні у Рівному та міській дитячій лікарні.

Зауважимо, що у дитячій лікарні розгорнуть додаткових 100 ліжок. За словами заступника міського голови Юрія Поліщука, це не завадить у наданні медичної допомоги дітям.

???? Посилений контроль за ринками.

Під загрозою закриття ринок у Сарнах та Костополі.

????Буде створено цілодобовий оперативний штаб - правоохоронні органи, влада, медики аби ще оперативніше реагувати на ті умови, в яких нам зараз доводиться перебувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень