Трасу на Луцьк оновлять аж до кордону Рівненщини з Волинню

Там також буде 4 смуги руху – по дві в кожну сторону

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Трасу на Луцьк продовжать оновлювати. Роботи заплановані на двох ділянках автошляху Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне – від Городка до кордону з Волинню.

Реконструкцію проводитиме служба автодоріг області, повідомив заступник очільника Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

– Дорога від Городка до кордону з Волинню знаходиться у сфері відповідальності Служби автомобільних доріг у Рівненській області.

 

Наразі, в рамках програми президента «Велике будівництво», розпочали розробляти ПКД на реконструкцію двох її ділянок. Планується перевести дорогу до першої технічної категорії, тобто буде передбачено по дві смуги в кожному напрямку, - каже чиновник.

Нагадаємо, що наприкінці серпня на під’їзді до Рівного вже оновили понад 6 км цієї дороги. Там облаштували пішохідні доріжки і тротуари та встановили 13 автобусних зупинок і 16 світлофорів, а ще – нове якісне освітлення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень