«Дітей дощу» у Рівному покажуть у серпні

Матеріали для фотовиставки збирали під час таборування дітей з аутизмом в Олександрії

На Рівненщині завершив роботу корекційний табір «Діти дощу – частина своєї держави України».

Найяскравіші моменти із життя табору можна буде переглянути під час фотовиставки «Діти дощу», що відбудеться в серпні.

Соціальний проект «Діти дощу – частина своєї держави України» проходив з 3 по 14 липня на базі оздоровчого закладу «Світанкова зоря», що в селі Олександрія Рівненського району.

У таборі перебувало 27 дітей з аутизмом та їхні батьки з Рівненської, Одеської, Житомирської, Львівської областей та Києва. Упродовж 12 днів із ними інтенсивно займалися 20 фахівців з Рівного, Харкова, Львова, Києва, Ужгорода.

Програма реабілітації складалася із восьми занять для 4 загонів дітей, також навчання відбувалося і для батьків.

Щовечора на таборувальників чекала розважальна програма.

До її сценарію увійшли імпровізовані вистави за участю дітей та батьків, катання на бричці, розведення традиційного табірного вогнища. Діти також стрибали на батутах, каталися на надувних гірках та водяних доріжках, ходили у ліс на пікнік.

Після закінчення роботи табору усі учасники отримали відповідні сертифікати.

Разом з тим, за словами організаторів, найяскравіші моменти із життя табору можна буде переглянути під час фотовиставки «Діти дощу». Вона експонуватиметься у серпні в одному з торгово-розважальних центрів Рівного.

Проект «Діти дощу – частина своєї держави України» реалізовується у Рівненській області впродовж квітня-серпня цього року Благодійним фондом взаємодопомоги та захисту дітей з аутизмом «Погляд» за підтримки Рівненської ОДА в рамках конкурсу проектів громадських організацій.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень