У Рівному показали кращі світлини Першого міжнародного салону художньої фотографії (+19 ФОТО)

Днями у Рівному у виставковій залі міського будинку культури відбулося відкриття фотовиставки «GRAND PHOTO SALON 2016». В експозиції представлені найкращі роботи фіналістів та переможців фотоконкурсу Першого міжнародного салону художньої фотографії.

Загалом журі розглянуло понад 6000 світлин від авторів із 63 країн світу, серед яких чимало фотографів з України, а також з Італії, Франції, Індії, Саудівської Аравії, Єгипту, Австралії тощо.

Один із членів журі, одесит Олег Куцький, зазначає, що кожна робота, представлена на виставці, його по-особливому вразила, але найбільше як фотографу йому сподобалася серія світлин Михайла Бондара з України:

– Нема в мистецтві ні метра, ні кілометра, ні кілограма. Неможливо зважити цю роботу на вагах об'єктивності. Тому дуже важко було працювати, але я думаю, що виставка вийшла дуже цікавою. Зважаючи на те, що це перший салон, вона дуже цікава. Тому я думаю, що ще буде для неї життя. 

 

Мені дуже подобаються роботи Михайла Бондара з України, серія з кораблями. Це дійсно комп-арт. І роботи витончені, вони якісь такі романтичні і вишукані, що на них можна дивитися годинами. Ну і навівають різні спогади, думки, а особливо для мене це дуже близько.

Додамо, що виставка триватиме до 18 квітня щоденно з 12:00 до 17:00 години у міському будинку культури. Вхід вільний. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень