«Топить детей»: Красовський з Russia Today (RT) ходив до школи на Рівненщині (ВІДЕО)

Припускається, що у Дубровиці його мучили чи вчили поганого

Красовський – це саме той типок, директор російської служби Russia Today і відомий пропагандист кремля, який ще перед початком війни на своєму телеканалі обіцяв особисто прибути до Києва, щоб на майдані Незалежності спалити Конституцію України.

Тоді він вважав, що українці самі побіжать в обійми росії, коли та введе на територію нашої держави війська:

Навіть співбесіднику Красовського незручно

У січні на маячню Красовського великої уваги не звернули передовсім тому, що російськомовний канал RT ніхто ніде особливо уважно не дивиться.

Головним є англомовний телеканал Russia Today, який має власну редакцію, і в який кремль вкладає по кілька мільярдів доларів щорічно.

Заяви Красовського та той розголос, що вони отримали, серйозно сплутали карти кремлю

Сьогодні ж про Антона Красовського дізнався увесь світ.

Це сталося завдяки американці Julia Davis, яка, окрім всього іншого, перекладає англійською і викладає в широкий доступ ключове з того, що пропагандисти кремля мелють у себе на ТБ.

Саме вона поширила й біснування Красовського від 20 жовтня, коли він закликав:

  • Топити в бистрих ріках українських дітей, які хоч і розмовляють російською, але вважають росіян – окупантами
  • Палити решту дітей у Карпатах, які проти російської окупації. Їх він закликав закривати в «смерекових хатах», забивати двері і спалювати живцем.

ДИВІТЬСЯ ЦІ ЗАЯВИ КРАСОВСЬКОГО НА ВІДЕО НИЖЧЕ

На ці людиноненависницькі брєдні звернули увагу всі у світі і навіть наш Віктор Булига, який повідомив несподіваний факт: Красовський – у період статевого дозрівання – жив на Рівненщині:

Viktor Bulyha

Вперше, до сорому чи до щастя, почув про існування такого собі Красовського Антона. Саме він закликав топити українських дітей.

 

Із цікавості поліз у мережу щоб дізнатися хто його виховував і де. Як виявилося, його батько певний час працював на Рівненській АЕС, а син із 1986 по 1989 рік навчався в школі у Дубровиці (райцентр Рівненщини).

 

Цікаво чи пам'ятають цього українофоба його дубровицькі однокласники і що він представляв собою у школі??? За три роки він повинен був себе чимось проявити.

 

Психологи кажуть, що у діях дорослих інколи проявляються їх дитячі страхи, можливо хтось з однокласників хотів у 80-х втопити його у Горині?

 

Ця злоба і нелюдські речі у ньому вже сиділи у дитинстві чи все ж проявилися всім «цвітом» пізніше у сьогоднішній росії?

 

Хоча розумію, що коріння зла, яке у ньому сидить бере початок не з минулого століття, а є набагато глибшим навіть, ніж згадана древня і чиста українська річка...

На цьому відео Красовський радіє масованим ракетним ударам по Україні - ранок 10 жовтня

Цікаво, що Красовський - перший відкритий гей російської журналістики. Він також є носієм СНІД.

Про все це пише Вікіпедія, але, як виявилося...

ВІКІПЕДІЯ ПОМИЛЯЄТЬСЯ

Сьогодні до нас звернулася Оксана з м. Вараш і повідомила, що Красовський дійсно жив на Рівненщині, але не в Дубровиці, а в Кузнецовську, що логічно, раз його батько працював на РАЕС:

P.S.

Після останніх заяв Красовського, аби приглушити міжнародний скандал, кремль звільнив свого пропагандиста з Russia Today. Припускається, що ненадовго.

Але цікаво, що від Красовського вже почали відмовлятися й деякі його колеги по цеху брехунів та провокаторів війни. Тепер серед них побутує навіть думка, що Красовський, можливо, є таємним агентом української розвідки, бо у 2014-му він, приміром, відвідував Україну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень