Передумали? Змушувати забудовників зводити зупинки у Рівному вже не будуть

Йдеться про зупинки на вулиці Костромській біля житлових комплексів «Рівненська брама» і «Спектрум»

Адже на засідання бюджетної комісії міськради прийшов мешканець «Спектруму» Олег Кутузов, який поцікавився, чому депутати хотіли, щоб цим займався саме забудовник. Адже той сплатив пайову участь на розвиток інфраструктури міста. А у цей внесок вклалися мешканці-інвестори будівництва.

Говорить Олег Кутузов:

Мешканці житлового комплексу фактично сплатили ці кошти. Тому що вони були включені у вартість квартир. Трансформаторна підстанція, реконструкція лінії до житлового комплексу, насосно-каналізаційна, насосна станція. Це все витрати на інфраструктуру.

Також він нагадав, що зупинками будуть користуватися не лише мешканці нових житлових комплексів, а й учасники АТО, які житимуть в одноповерховій забудові у напрямку села Бармаки. І розташовані вони мають бути на комунальній землі.

Голова бюджетної комісії Олег Карпяк дав йому таке пояснення:

Для того, щоб закільцювати і пустити туди новий маршрут, який має обслуговувати ці нові мікрорайони, у нас є недороблена одна дорога – бульвар Хмельницького. Для чого будувати спочатку зупинки, а потім дорогу? Тобто логіка в нас якась кривобока. Як на мене, логічніше спочатку зробити дорогу, а потім при бажанні робити зупинки.  

Нагадаємо, що на попередньому засіданні комісії заступник міського голови Сергій Васильчук просив начальника управління капітального будівництва Сергія Кушніра провести переговори із забудовниками, щоб вони звели на вулиці Костромській зупинки. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень