Поблизу Рівного відкриється іще один двоповерховий дитсадок (ФОТО)

Для 60 дітей

Сучасний дитсадок почали зводити у селі Новомильськ Здолбунівського району. Навчальний заклад будують за стандартами нового освітнього простору. Він розрахований на 60 дошкільнят.

Нині об’єкт на фінішній стадії будівництва. Особливу увагу при його зведенні приділили енергоефективності будівлі. 

Також тут встановлять новітнє обладнання і облаштують мотивуючий навчальний простір: яскраві ігрові та спальні кімнати, спеціально облаштоване подвір’я і сучасний кухонний блок.

Будівельники розповідають, що під час роботи використовують екологічні  будматеріали.

У дитсадку уже провели усі комунікації, зараз тривають роботи всередині приміщення, розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

Цей садочок один із 19 об’єктів, які фінансує Державний фонд регіонального розвитку. Нещодавно комісія при Кабміні погодила фінансування усіх проектів, які ми запропонували. Тож зовсім скоро у Новомильську буде новенький дитячий заклад.

Очільник обласної адміністрації наголосив, що нині батькам дошкільнят доводиться відвозити своїх дітей у сусіднє село Копитків.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень