Рівненські нардепи та їхні статки

Ми розгянули детально декларації народних депутатів від Рівненщини

Три земельних ділянки загальною площею понад 3,5 гектара та квартиру 76 м2 задекларував нардеп від Рівненщини Юрій Вознюк з фракції БПП. Також у Юрій Вознюка є об`єкт незавершеного будівництва площею 231 м2. Дві іномарки Шкода СуперБ та Опель Віваро.

Щодо зарплатні, то Юрій Вознюк задекларував 77,5 тисяч гривень. Окрім цього, з нарахованих відсотків майже 32 тисячі гривень. Загальний дохід дружини Юрія Вознюка включаючи заробітню плату, проценти, страхові виплати, дохід від відчуження рухомого майна та надання оренди майна становить майже 254 тисячі гривень.

Готівкою сім`я Вознюків зберігає 150 тисяч доларів, у банку 51 тисячу гривень.

 

Андрій Лозовий – депутат Верховної Ради України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка 

У декларацій представив 8 картин, не вказавши їх вартості, серед них зокрема і пожиттєвий портрет Святого Іоана Кронштадтського з оригінальним підписом Святого, 1893 року. Має 4 годинника та антикварні предмети інтер’єру, зокрема комод, столи робочий та столовий, шафа, крісла датовані 19 сторіччем.

Задекларував Андрій Лозовий і колекція вин виробництва України, Франції, Італії, Ізраїлю, Іспанії, США, Португалії, Чилі, Греції, Нової Зеландії, Австралії, Аргентини. Хорватії, Німеччинни, Австрії, Угорщини, Чехії, Словаччини у кількість - 186 пляшок. Колекціонування Лозовому притаманне, адже має він і колекція ікон, написаних майстрами України, Священної Гори Афон та Єрусалиму, у кількості - 72 ікони. Показав у декларації колекцію холодної зброї ХІХ-ХХ століть, 32 одиниці

Автомобіль Toyota Sequoia 2013 р.в.Андрій Лозовой орендує.

Заробітна плата отримана за основним місцем роботи - 69490 грн, кошти, повязані з виконанням депутатських повноважень – 80559 грн. Тримає готівкою  50000 USD, 150000 EUR, 800000 UAH,

Свободівець Олег Осуховський задекларував одну квартиру загальною площею 32 м2.

Він полюбляє антикваріат. У декларацію Осуховський вписав камінний годинник з підсвічниками, картину 18 століття й колекційна зброя початку 20 століття, однак вартість цих речей не вказав. Варто зауважити, що до цього розділу вписуються речі вартість яких перевищує 100 мінімальних заробітних плат.

Автопарк Олега Осуховського складається з трьох автівок, 2 з яких він пожертвував в зону АТО.

Готівкою свободівець зберігає 92 тисячі англійських фунт стерлінгів та 187 тисяч гривень. У банку грошей Осуховського налічується трохи більше 16 тисяч гривень.

Заробітна плата отримана за основним місцем роботи Олега Осуховського становила 80,5 тисяч гривень.

Народний депутат від партії «Батьківщина» Сергій Євтушок задекларував квартиру площею 112 м2 та позашляховик Тойоту РАВ-4 вартістю на момент придбання 355 тисяч гривень.

Заробітна плата отримана за основним місцем роботи становить 79 тисяч гривень. Інший дохід, а це кошти по догляду за дитиною до 3-х років¸ кошти, повязані з виконанням депутатських повноважень, компенсація за проїзд по території України, компенсація за відрядження по території України, а також компенсація за оренду житла становить майже 172 тисячі гривень. 

Готівкою у Сергія Євтушка налічується 65 тисяч доларів.

Народний депутат від «Народного фронту» Вадим Сидорчук задекларував дві квартири. Одна з них придбана у 2006 році, площею 61,70 м.кв. Іншу квартиру Вадим Сидорчук набув вже у 2015 році, її площа 67,80 м.кв. Також нардеп задекларував кімнату площею 15 м.кв. Шість каблучок з діамантами,  сережки та три браслети з діамантами, а також ланцюжок з діамантами. Вартість жодного з ювелірних виробів не вказана, проте в декларації зазначено, що вони належать дружині Сидорчука – Лесі Собченко.

Щодо транспортних засобів, то нардеп вказав авто марки Міцубісі Аутлендер 2007 року, а також напівпричіп ОДАЗ 1992 року випуску.

Доходи Сидорчука становлять: зарплатня – 79237 грн., роялті – 500 тис.грн. Задекларував нардеп і виплату на дитину, що отримала його дружина – 21 тис. грн.

На рахунках у банках у Сидорчука лежить 866944 грн, в готівці він тримає 1 млн 800 тисяч гривень і 35 тисяч доларів.

Має Вадим Сидорчук і кредитні зобов‘язання на загальну суму у понад 2 млн.грн.

Василь Яніцький – депутат Верховної Ради України, представляє Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Володіє трьома квартирами у Києві, дві з яких у спільній власності з дружиною, житловий будинок 320 м2 у Київській області. Має п’ять земельних ділянок також у Київській області. Дружина Яніцького має три земельних ділянки і садовий будинок теж на Київщині. Подружжя має зареєстровані автостоянки та машиномісця.

У декларації Василь Яніцький вказав два швейцарські годинники та зброю. Дружина Яніцького зазначила у декларації шубу та каблучку і сережки із дорогоцінного металу. 

Щодо автомобілів, Василь Яніцький користується Toyota Land Cruiser 2008 р.в. який придбав за 520 тис грн.. Його дружина має Lexus RX 350 2007 року випуску, який було придбано за 220 тис грн.. При цьому у своїй власності дружина вказала ще моторний човен за 50 тис грн.

Василь Яніцький володіє половиною капіталу ТОВ "АГРО-ІНВЕСТ" (2 млн грн) і є власником цього підприємства, і вказаний власником ПАТ "ЮРИДИЧНА ФІРМА "ЄВРОТЕК".

Зарплата Яніцького складає 80121 грн, кошти отримані від відчуження цінних паперів та корпоративних прав 7,5 млн грн,

Дружина заробила працюючи у компанії ЄВРОТЕК – 152 тис грн, та ще 33 тис грн отримала відсотків з розміщених на депозитах коштів.

Готівкою Василь Яніцький відповідно до декларації тримає понад 3 млн 240 тис грн..

Олександр Дехтярчук від БПП задекларував житловий будинок площею 79,60 м2.

Має будинок площею 115,8 м2 і його дружина. Також в декларації у нардепа вказаний офіс, що теж належить його дружині. Площа об‘єкта 187,6 м2

Дружина обранця володіє також і трьома земельними ділянками, загальною площею 8697 м2.

Щодо транспортних засобів, то Дехтярчук задекларував Renault Kangoo 2010 року випуску, а також ГАЗ 31029, 1996 року випуску.

Щодо корпоративних прав, то дружині Дехтярчука належить 60% загального капіталу ТзОВ «Дубенська телевізійна станція».

Щодо зарплатні, то Олександр Дехтярчук вказав 80610 грн депутатської зарплатні у 2015-му та понад 167 тис.грн компенсації за проживання в готельному номері у Києві.

А ось зарплатня за основним місцем роботи дружини нардепа, а це школа, становить 42673  грн. Водночас дохід від підприємницької діяльності Оксани Дехтярчук становить 215870 грн.

Цінних подарунків вона отримала на суму 260972 грн. На банківських рахунках у Дехтярчука усього 4572 грн, готівкою має 11 тисяч доларів.

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень