Мешканці Рівненщини обговорюють підвищення зарплат нардепів

Одних підвищення обурює, інші його захищають, мовляв, дешева влада обходиться країні надто дорого

Нагадаємо, що ми писали про те, хто з нардепів Рівненщини голосував за підняття собі зарплати до 40 тисяч - список

А ось деякі з цікавих коментарів мешканців Рівненщини із соцмережі Фейсбук:

Dmytro Stefanyshyn Найпрацьовітіші люди в нас це, канєшно, дєпутати. Вони навіть зарплату собі самі змушені призначати

Віталій Шафранський А я казав давно, що потрібно прийняти закон про мінімальну та максимальну зарплату. Різниця має бути не більше, ніж 7 разів.

Юрій Дюг Говорили і балакали - сіли і підвищили
В продовження і вчорашнього посту про оплату праці чиновників і депутатів. Що я думаю про позицію населення я сказав. Коротко: "дешева влада нам обходиться надто дорого". 
Але. Якби були повноваження скасувати постанову народних депутатів про збільшення рівня зарплати - я б це зробив. А багатьох депутатів взагалі позбавив оплати, за прогули і саботаж.

Volodymyr GorbunovVolodymyr Gorbunov Знову на арену виходить інфантильність, яка щеплена народу не тільки 70 роками комунізму, а й сотнями років народних казок, вся суть яких зводиться до шари. Люди хочуть, щоб депутати були чесними. При цьому вони хочуть, щоб у депутатів були низькі зарплати. І щоб вони за ці гроші добре працювали.

Антон ЮрьевичАнтон Юрьевич Ти справді віриш, що тепер вони яяяяк запрацюють? От це дійсно казка...

Володимир Ковальчук Депутати нашого парламенту вкотре довели, що своя сорочка є ближчою до тіла. Підняти собі зарплатню в умовах, коли на Сході продовжується війна, а на іншій території країни люди вже не можуть звести кінці з кінцями… Коли тарифний геноцид є фактичним зашморгом, коли дехто вже й хліб не кожен день купує… Такого навіть за Януковича не було. Ви, наші парламентарі, не просто гірші за попередню владу. Вам по-справжньому повірив народ, а ви ось так планомірно, зраджуєте його.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень