Дадуть грошей і проконсультують: у центрі зайнятості пропонують особливі послуги рівнянам

Центр розвитку підприємництва відкрили у Рівному

Заступник директора Рівненського обласного центру зайнятості Тетяна Новорок зауважила, що такий заклад відкрили в першу чергу для сприяння розвитку бізнесу.

«Кошти, на перший погляд, невеликі, але перші кроки у бізнесі можна робити. Деякі  колишні безробітні, розпочавши власну справу за сприяння служби зайнятості, забезпечили роботою не лише себе, а й створили додаткові робочі місця» - сказала Тетяна Новорок.

У центрі зайнятості сподіваються, що роботи Центру розвитку підприємництва стане важливим кроком на шляху реальної підтримки для осіб, які бажають започаткувати свою власну справу, для підприємців-початківців та й для тих, хто вже має досвід ведення власного бізнесу.

Відтепер у Центрі можна буде отримати консультацію з питань державної реєстрації суб’єктів господарювання; ліцензування, патентування та сертифікації підприємницької діяльності; податкового законодавства; відкриття рахунків у банківських установах; оформлення документів щодо купівлі (оренди) земельних ділянок, приміщень для провадження підприємницької діяльності; отримання банківських кредитів, іншої фінансової допомоги; пошуку, відбору та найму персоналу, оформлення трудових відносин.

Скоро про послуги цього центру можа буде дізнатись із соціальних мереж.

Подібний центр вже працює у Сарненському районному центрі зайнятості, а наприкінці серпня - буде відкритий у Дубенському міськрайонному центрі зайнятості.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень