Вадим Сидорчук: «запашне» заняття допомогло політику з Рівного заробити перший мільйон та діаманти

Хто є хто на Рівненщині

Народний депутат Вадим Сидорчук, який був директором дядьковицької фірми із виготовлення спецій «Любисток», рік тому задекларував кілька мільйонів гривень та діаманти дружини.

Стверджував, що гроші отримав від вдалої розробки, а також від ...родичів-мільйонерів.

Згідно з офіційною біографією, нардеп Вадим Васильович Сидорчук є екс-депутатом Рівненської обласної ради.

У 2010 році його обрали по багатомандатному виборчому округу від політичної партії «Фронт Змін».

Народився Вадим Сидорчук 2 листопада 1979 року у с. Судилків, на Хмельниччині.

У 1997 році закінчив шепетівську ЗОШ №1. З 1997 р. по 2003 р. навчався у Рівненському інституті слов’янознавства, факультет міжнародної інформації.

З 2002 р. по 2003 р. працював менеджером з маркетингу у ТзОВ «Контраст Група». З 2003 р. по 2005 р. був керівником  відділу маркетингу у ТзОВ «Контраст Група». З 2005 р. по 2008 р. працював директором «Контраст Група».

Згодом Сидорчук став директором ТзОВ «Торговий Дім Любисток».

У 2006-му році став співзасновником громадської організації «Словацький клуб».

У 2010 році обраний до Рівненської облради за багатомандатним виборчим округом від політичної партії «Фронт Змін».

РОБОТА У РАДІ

За час роботи у Верховній раді України Сидорчук вносив поправки у ЗУ «Про видобування та реалізацію бурштину».

Також нардеп пропонував внести зміни до Сімейного кодексу України у питанні врахування відомостей про соціальний супровід сім'ї (особи) при захисті у судовому порядку сімейних прав та інтересів.

Також Сидорчук  ініціював внесення змін до Податкового кодексу України щодо здешевлення вартості газу для населення. Весь перелік законодавчих ініціатив народного обранця можна побачити на офіційному сайті ВРУ.

СТАТКИ

Депутат від «Народного фронту» Вадим Сидорчук задекларував дві квартири. Одна з них придбана у 2006 році, площею 61,70 м.кв. Іншу квартиру Вадим Сидорчук набув вже у 2015 році, її площа 67,80 м2. Також нардеп задекларував кімнату площею 15 м2.

Шість каблучок з діамантами, сережки та три браслети з діамантами, а також ланцюжок з діамантами. Вартість жодного з ювелірних виробів не вказана, проте в декларації зазначено, що вони належать дружині Сидорчука – Лесі Собченко.


Щодо транспортних засобів, то нардеп вказав авто марки Міцубісі Аутлендер 2007 року, а також напівпричіп ОДАЗ 1992 року випуску.

Доходи Сидорчука становлять: зарплатня – 79237 грн, роялті – 500 тис. грн. Задекларував нардеп і виплату на дитину, що отримала його дружина, – 21 тис. грн.

На рахунках у банках у Сидорчука лежить 866944 грн, в готівці він тримає 1 млн 800 тисяч гривень і 35 тисяч доларів.
Має Вадим Сидорчук і кредитні зобов’язання на загальну суму у понад 2 млн грн.

Окремі ЗМІ писали про те, що бізнес, з яким Сидорчук був пов`язаний, досі перебуває під контролем його родини.

Із відкритих джерел відомо, що до складу засновників ТОВ «НОВА-ПАК», яке виплатило нардепу півмільйона, входить мати Вадима Сидорчука – Галина Аврамівна. Її внесок до статутного фонду підприємства – 1 мільйон 960 тисяч гривень.

Вже незабаром зможемо ознайомитись із електронною декларацією Сидорчука за 2016 рік. Як відомо, усі народні обранці повинні оприлюднити свої статки до 1 квітня 2017 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень