Чиновники Рівненщини сьогодні замітали, садили, прибирали (ФОТО)

Словом, долучилися до всеукраїнської толоки

Як ми вже повідомляли, сьогодні рівненські рятувальники прибирали від сміття Тунель кохання у Клевані. Допомагав їм у цьому голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Разом з керівником Рівненської РДА Володимиром Пилипчуком, рятувальниками, селищним головою та мешканцями Клеваня посадили понад 250 молодих кленів і дерева горобини вздовж залізничної колії.

А у рівненському парку «Ювілейний» заклали Алею зеленого майбутнього. 50 молодих дубів висадили працівники департаменту екології та природних ресурсів Рівненської ОДА. До акції долучились громадська організація «Національний корпус» та небайдужі рівняни.

Від сміття та старих гілок держслужбовці звільнили Пагорб Cлави та прилеглу до нього паркову зону. Стала чистішою територія біля облдержадміністрації, навели порядок у сквері Припляжному та у районі школи №25.

Загалом до загальноукраїнської толоки долучилися більше 500 рівненських держслужбовців, повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

Нагадаємо,  у Рівному є території, які б теж не завадило привести до ладу.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень