Чи зведуть багатоповерхівку на Лебединці у Рівному?

Кажуть, що збудувати її збирається орендар 40 соток землі поруч зі стадіоном «Авангард»

Так планували розташувати Музей міста

Інформацію про зведення багатоповерхівки озвучив днями начальник міського управління культури і туризму Рівного Тарас Максименко. За його словами, через орендаря ділянки - фірму «Ізотерм-С», яка належить екс-секретарю міськради Рівного Юрію Торгуну, їм доведеться корегувати проект майбутнього Музею історії міста.

Говорить Тарас Максименко:

Музей буде там же. Тільки буде скорегований проект. Весь сквер Молоді складається з 3 гектарів. А орендар орендує тільки 40 соток. Тому він нам ніяк не зашкодить. Звичайно, його ділянка посередині і прийдеться нам переробляти фактично повністю проект. Він нам утруднив процес.

 

До Торгуна ходила делегація з краєзнавців, істориків. Просили його відмовитись від землі. Але він виношує якісь плани (я так зрозумів) в подальшому будувати незрозуміло що, тому що подейкують, що навіть є плани і проект на декілька 14-поверхівок. Я дуже сумніваюся, що в рекреаційній зоні біля Лебединки це можна буде реалізувати, але так як у нього оренда на 49 років, а тільки десять років минуло. Ну, нічого, почекаємо. Почекаємо, забудуємо все навколо. Візьмемо "на ізмор".

Власник фірми «Ізотерм-С» Юрій Торгун каже, що він все розказав делегації, яка приходила до нього з візитом, і що те, що на Лебединці будуватимуть багатоповерхівку, - неправда.

Говорить Юрій Торгун:

Обманюють. Там ніколи в житті не збирався ніхто будувати багатоповерхівки. На ту ділянку там вже давно є інвестор, який просто її заморозив і платить справно гроші в казну, щоб коли-небудь там таки відновити палац Любомирських. Тобто, грубо кажучи, я на сьогоднішній момент маю стосунок до ділянки тільки через те, що вона оформлена, типу оренда, на мою фірму. Все. Крапка.

За словами Юрія Торгуна, у Палаці інвестор планує розташувати картинну галерею і готель для віп-гостей міста, а поруч буде будівля ресторану. За оренду цієї ділянки місту за десять років було сплачено понад 300 тисяч гривень. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень