«Чи розійдуться хмари?»: інвестори рівненському аеропорту готові дати 60 мільйонів (ФОТО)

Гривень. Однак, це теж багато

 

Із пропозицією інвестувати гроші в рівненський аеропорт до обласної влади звернулися фінансово-інвестиційні компанії «Фінінтеграл» та «РіксонГруп». Про це пише сайт «ВСЕ».

Інвестори самі ініціювали круглий стіл разом з керівництвом області, яке раніше говорило про необхідні аеропорту інвестиції. Обидві компанії хочуть вкласти в летовище близько 60 мільйонів гривень та погасити його кількамільйонний борг, йдеться в матеріалі видання.

Фото з сайту Рівненської ОДА

Вони пропонують Рівненщині укласти консесійний договір, тобто за плату в обласну казну утримуватимуть державний аеропорт і розвиватимуть в ньому власний бізнес.

Зокрема прибутковими для себе ці компанії вважають вантажні перевезення, утім запевняють, що пасажирські теж лишаться в пріоритеті.

Наразі «Фінінтеграл» і «РіксонГруп» чекають згоди від власника аеропорту. Керівництво області своєю чергою каже, що зараз необхідно зважити усі "за" та "проти", врахувати ризики, думки громади та депутатського корпусу.

Нагадаємо, що реконструкцію руліжки фірма-підрядник "провалила", тож боїнги з низьким двигуном на летовищі сідати не зможуть. Крім того, Державіаслужба дала рівнеському аеропорту час до весни, аби виправити недоліки: полагодити 50-річний паркан, закупити обладнання тощо. В області на виправлення недоліків наразі немає коштів, як і на погашення боргу, тож вихід із ситуації вбачали в зовнішніх інвестиціях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень