Чому на Рівненщині немає «облав» на чоловіків

«Плани з мобілізації, які визначає Генштаб ЗСУ, є великими»

Рівненщина демонструє хороші показники з мобілізації населення.

За словами першого заступника голови Рівненської ОВА Сергія Подоліна для ITV, виконувати плани вдається завдяки тому, що в області живе багато патріотів. Разом із тим, облави на чоловіків – це не найкращий вихід.

— По-перше, у нас живе багато патріотів.

 

По-друге, у нас правильно організований процес мобілізації населення. У нас співпрацюють працівники ТЦК, поліція та представники місцевих громад.

 

Хоч, скажу чесно, що плани з мобілізації, які визначає Генштаб ЗСУ, є великими. Однак усі розуміють, що на нас напав ворог, і для того, щоб захиститися, нам потрібні люди. Мобілізовувати людей потрібно правильно та у законний спосіб.

 

Завдяки цьому в нас не так багато конфліктів населення з працівниками ТЦК. Хоч без цього й не обходиться.

Разом із тим, у нас проводяться зустрічі влади з рідними тих, хто воює. У нас є чимало захисників, які уже два роки перебувають на фронті. Їм теж потрібно відпочивати, - сказав Подолін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень