«По 10 тисяч із кожного регіону»: Якою має бути мобілізація в Україні

Розповів офіцер ЗСУ

Майор Збройних сил Єгор Чечеринда заявив, що Україні потрібно мобілізувати по 10 тисяч осіб з кожної області. До того ж, за його словами, Україна довго працює над законопроєктом про мобілізацію, коли росія вчиться воювати.

За ці два роки їхня армія стала професійною. Треба усвідомити, що по той бік фронту воюють не дурні. 10 тисяч осіб з кожного регіону – це та кількість людей, яку можна мобілізувати за кілька місяців. У нас досить велика країна і достатньо патріотичних, військовозобов’язаних людей, – каже Єгор Чечеринда.

Водночас чоловіків, які перетнули кордон України незаконно, Єгор Чечеринда вважає злочинцями.

У нас, на жаль, зникла ця патріотична теза, що чоловік має захистити сім’ю, місто, державу. У нас перестало бути модно бути захисником. В окремих випадках є, але немає загальнонаціонального духу, – зауважив військовик.

Джерело: Економічні новини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень