«Чистки» у військовому командуванні рф: путін знову звільняє начальників

В ISW назвали причини

Російський диктатор володимир путін вкотре наказав провести додаткові зміни у військовому командуванні. Через провали на різних ділянках фронту глава росії звільнив низку командувачів. Про це повідомили в Інституті вивчення війни (ISW).

З посад звільнили: начальника Східного військового округу Рустама Мурадова та раніше – командувача війни проти України Олександра Дворнікова. Днями путін підписав офіційні накази про звільнення.

До слова, Мурадова, ймовірно, звільнили через провальний наступ на Вугледар. Цей наступ окупантів призвів до великих втрат у їхній живій силі та військовій техніці. Чутки про відставку Мурадова з’явилися ще на початку весни.

Очільник кремля також відправив у відставку екскомандувача Західного військового округу генерал-полковника Олександра Журавльова, який керував обстрілами Харкова. Путін усунув з посад також інших неназваних військових командувачів.

Зараз кремль покладається на новопризначеного командувача Повітряно-десантними військами Росії генерал-полковника Михайла Теплінського для досягнення вирішальних результатів, – кажуть аналітики.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень