Четверо мешканців Рівненщини відзначилися на гей-параді у Києві

Бо вчинили "найкурйозніше" правопорушення в історії гей-парадів

Двоє 18-річних, 22-річний та 35-річний жителі Зарічненського району планували закидати учасників гей-параду фекаліями. Вони приїхали до Києва, і влаштувалися на природі на Жуковому острові.

У столиці вони організували виготовлення фекалієвих "бомб". Для цього лайном із чотирьох біотуалетів протягом двох днів наповнили 200 презервативів. Але втілити їхній намір у життя завадила поліція, якій явно хтось "здав" ароматних правопорушників. 

Про це "фекальне правопорушення" доволі яскраво розповів у Фейсбуку редактор видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов. Він про його учасників зазначив таке:

"Всі четверо не мають постійного офіційного місця роботи. Про яку-небудь їх причетність до будь-яких націоналістичних рухів ніяких даних немає. Їх об'єднує спільне місце проживання в селі, розташованому в так званій "Бурштиновій Народній Республіці", в зоні нелегального видобутку бурштину. До якихось націоналістичних ідей або публічної діяльності вони відношення не мали - звичайні заробітчани, пов'язані між собою дружніми зв'язками і давнім знайомством.

 

З групою був пов'язаний колишній депутат Зарічнянского районної ради та відомий на Рівненщині пастор- "п'ятидесятник" Анатолій Полюхович. Його роль у цій справі зараз встановлюють, сподіваюся, він, як громадський діяч з посвідченням журналіста, розповість, що саме сталося. Полюхович регулярно висловлювався проти демонстрації нетрадиційної сексуальної орієнтації. Не виключено, що саме Полюхович і був організатором лайнометників".

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень