Через погрози пістолетом депутату міськради нардеп вимагає відсторонити прокурора з Рівного

Депутат міськради Рівного Анатолій Лащук постраждав у четвер, 17 серпня

Сайт Радіо Трек писав про цю історію у публікації У Рівному депутат стверджує, що його облили і погрожували йому пістолетом. Депутату міськради Рівного від Радикальної партії Олега Ляшка Анатолію Лащуку погрожував пістолетом і облив його водою сусід. За словами депутата, сусід був п'яним за кермом і так відреагував на його зауваження з приводу паркування авто. Анатолій Лащук інформував, що звернувся у поліцію з приводу інциденту, однак остерігається, що покарати сусіда не вдасться, оскільки той має родичів у прокуратурі.  

Більше подробиць про цю історію у соцмережі Фейсбук оприлюднив однопартієць Анатолія Лащуканардеп з Рівного Андрій Лозовий. Він написав, що 

Сусід виявився швагром одного з прокурорів Рівненської міської прокуратури - Василя Суржука. Тож сусідом було розіграно спектакль, викликана "Швидка" і складено протоколи про побиття.

 

Анатолій Лащук в свою чергу викликав поліцію і також написав заяву. Але родичів у правоохоронних органах у нього немає...

Андрій Лозовий поінформував, що направив звернення до керівника Національної поліції Рівненської області Валерія Самчука, в якому вимагає розслідувати вище названий злочин і покарати винного. Також копії звернення він направив міністру внутрішніх справ Анрсену Авакову та керівнику Нацополіції України Сергію Князєву.

Андрій Лозовий пише:

Від Генпрокуратури вимагаю відсторонити прокурора з Рівного - Василя Суржука від виконання службових обов'язків на момент розслідування і призначити процесуальну перевірку в зв'язку з інформацією, що прокурор покриває свавілля п'яного родича (Василь Суржук працює у Рівненській місцевій прокуратурі, однак він не є її керівником - Ред).  

У своєму повідомленні Лозовий також закликає:

Членів правоохоронного комітету парламенту прошу розглянути інцидент на найближчому засіданні.

Окрім цього, Андрій Лозовий закликав колег у Верховній Раді підтримати ініціативу з посилення кримінальної відповідальності за водіння автомобіля у нетверезому стані.

 

Коментар протилежної сторони інциденту можна читати у публікації "Це наклеп", - сусід, якого депутат Рівного звинувачує у погрозах йому пістолетом

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень