"Це наклеп", - сусід, якого депутат Рівного звинувачує у погрозах йому пістолетом

Сусід депутата міськради Рівного Анатолія Лащука звернувся до Радіо Трек

Нагадаємо, що депутат Анатолій Лащук звинуватив свого сусіда Івана Шмігеля у тому, що той облив його водою і погрожував пістолетом. За його словами, причиною інциденту стало те, що Анатолій Лащук зробив зауваження сусіду, який перебував нетверезим за кермом. Анатолій Лащук також інформував, що звернувся з приводу інциденту у поліцію, однак не сподівається на покарання сусіду, оскільки родичі того працюють у прокуратурі. Сайт Радіо Трек писав про цю ситуацію у публікації У Рівному депутат стверджує, що його облили і погрожували йому пістолетом

Згодом депутат Верховної Ради Андрій Лозовий вимагав відсторонити від роботи прокурора з Рівненської місцевої прокуратури Василя Суржука, який, за його словами, є швагром сусіда депутата Лащука. 

Іван Шмігель - сусід Анатолія Лащука - прокоментував цю ситуацію Радіо Трек:

Те, що розповів про мене депутат - це наклеп. Ніякого обливання водою і погроз зброєю не було.

 

Насправді депутат Анатолій Лащук о 12 годині ночі ввірвався до мене у квартиру, де я перебував з дружиною і дворічною донькою, і бризнув в обличчя газовим балончиком. Тож я вимушений був викликати швидку допомогу і поліцію.

 

Тепер лікую хімічні опіки. А дружина, налякана тим, що сталося, поїхала з донькою в село. 

За словами Івана Шмігеля, у нього з Анатолієм Лащуком вже майже півтора року триває конфлікт. Адже депутат тривалий час навчає свого неповнолітнього сина Михайла їздити за кермом авто у житловій зоні, у тому числі у дворі їхнього будинку, і торік син наїхав на ногу Івану Шмігелю. Відтоді вони з Анатолієм Лащуком час від часу скаржаться одне на одного поліції. 

А напередодні останнього інциденту, каже Іван Шмігель, він запропонував зняти депутата з посади секретаря голови ОСББ їхнього будинку, бо, мовляв, він не допомагав у створенні об'єднання співвласників, хоча міг це зробити як депутат. 

Можливо, саме це й стало причиною останнього конфлікту, - пояснює Іван Шмігель. -

 

До речі, у поліції мені сказали, що заяви від Лащука про погрози зброєю з моєї сторони та обливання до них не надходило. І мені дуже прикро, що депутат поливає брудом моїх родичів, які працюють у прокуратурі (Василь Суржук - справді, мій швагро). Хоча я до них не звертався за допомогою з приводу цього інциденту.

Іван Шмігель також запевнив, що не сідав п'яним за кермо і не був у нетверезому стані під час конфлікту:

Я випив вже після того, як все сталося. Адже півтори години після виклику чекав на поліцію, - пояснив він. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень