Через кілька днів життя заграє новими барвами: На кого чекають кардинальні зміни

Астрологи назвали знаки Зодіаку

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Після 10 березня на Риб, Дів та Левів чекає хвиля успіху. Зміни відбудуться завдяки впливу молодого місяця, який настане зовсім скоро.

Риби

Вони будуть готові зануритися в час зі своєю другою половинкою, огортаючи один одного любов’ю та турботою. Крім того, на них чекає фінансовий підйом, який дасть змогу порадувати свого партнера гарним подарунком.  

Леви

Молодий місяць відкриє хвилю самосприйняття. Леви грітимуться в сяйві того, що їх люблять за те, якими вони є насправді. Майбутня місячна фаза також віщує можливість внести більше організованості та ясності у стосунки.  

Діви

Молодик означатиме період насолоди та гармонії, він відкриє різні аспекти особистості Дів, сприяючи відчуттю рівноваги всередині себе. Якщо останні дні Діви почувалися надмірно чутливими, молодий місяць обіцяє відродження впевненості в собі та внутрішнього спокою.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень