Будівництво «садка-вулика» на Коновальця координуватиме спеціальна робоча група

Гроші на об'єкт є, роботи продовжуються

Дитсадок на Коновальця у Рівному готовий вже на 32%. Це один із найамбітніших та найважливіших проєктів для обласного центру, тож питання постійно тримають на контролі.

На будівництво вже спрямували понад 40 млн грн. Ще загалом близько 95 млн цьогоріч залучать від ДФРР та з міського бюджету, а також із субвенції на соціально-економічний розвиток.

Аби максимально оперативно розв'язувати проблеми, які можуть виникнути під час будівництва, в ОДА створили спеціальну робочу групу, яка координуватиме весь процес, повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

– Щоби максимально координувати всі зусилля по організації будівельних робіт, прийняттю архітектурних рішень, є потреба вже на цьому етапі максимально застосувати спільних всіляких заходів, щоб об’єкт був зданий у такому вигляді, якого вимагає Рівненська міська громада.

Додамо, що до групи увійшли представники обласного департаменту з питань будівництва та архітектури, а також міського управління капітального будівництва. Наразі роботи йдуть за планом. Нагадаємо, раніше анонсувалося, що дитсадок можуть завершити вже до кінця поточного року.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень