«Буде страшніше»: Чому не треба ухилятися від мобілізації

Пояснення ветерана

Ветеран війни українців проти росіян Євген Дикий розповів, що українці мають лише два варіанти розвитку подій щодо війни з рф – Перемога або поразка. Тож поки є можливість, не варто ухилятися від служби в лавах захисників української держави, аби російські окупанти не захопили нові території.

– У разі окупації з’явиться значно гірший ризик – іти на війну, але вже за росію. Або нас піде достатньо багато воювати, або сюди прийдуть орки. Ніхто не пропонує компромісу чи проміжного варіанта…

 

Це буде страшніше, бо саме людей з окупованих територій вони женуть першими. Про це могли б розповісти багато донеччан і луганчан, якби вижили.

 

Потрібно розуміти, між чим ти насправді обираєш. У нас є два варіанти – програти цю війну або виграти. Який вигляд матиме програш війни – ми бачили на прикладі Бучі. Нам він може не подобатися, але це факт, – каже Євген Дикий.

Він також заявив, що після потрапляння у лави воїнів ухилянти можуть змінитися, оскільки війна змінює людей.

Страх минає, у них можуть з'явитися громадянські почуття, яких не було, самоповага та гордість.

– Я особисто знаю людей, які потрапили під мобілізацію саме як ухилянти, їх буквально ловили. Когось навіть уже десь на перевалі.

 

Та коли вони потрапили в армію, саме на фронт – то «привоювалися». Там міняється мотивація, міняється психологія,  – зауважив ветеран війни.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень