«Больові точки» різних знаків Зодіаку. Хто вас ніколи не пробачить

Кому і про що ніколи не варто говорити

Овен

Овен традиційно вважається кременем, який не реагує на образи. Однак і він може в підсумку вибухнути й утнути щось деструктивне, тож у спілкуванні з ним важливо не переборщити.

Телець

Телець не любить, коли його ігнорують. У відповідь він може почати мстити. Також Тельця не можна порівнювати з натовпом - він хоче бути помітним. Якщо Тельця зачепити - він може почати принижувати і висміювати противника.

Близнюки

Близнюки не терплять жалю і докорів, не люблять виглядати наївними у чужих очах. Також вони можуть не витримати, якщо їх почнуть викривати у вадах і перераховувати недоліки.

Рак

Рака можна образити необережним словом чи навіть поглядом. Астрологи рекомендують їм регулярно «чистити список» особистих кривдників.

Лев

Лев здатен викреслити з життя будь-кого, хто не гідний їх «королівського статусу». Чоловіки-Леви, зокрема, не терплять образ при сторонніх і подібного ніколи не прощають.

Діва

Представники Дів не пробачать тим, хто вдарить по їх амбіціях, а якщо зробити те, що запланувала Діва якісніше, то це її сильно зачепить і вона почне мстити.

Терези

Терези - довірливі люди, які можуть у всьому бачити красу. Вибити їх із колії може хамство, та навіть у такому випадку лишається шанс, що мстити вони не стануть.

Скорпіон

Впевнене «НІ» на прохання Скорпіона легко виведе його із себе, адже саме відмова доводить цей знак Зодіаку до гніву. А після такого кривдника може чекати ще й холодна помста – на десерт.

Стрілець

Відчайдушність Стрільців не можна сприймати серйозно, інакше це їх сильно зачепить. Представники цього знаку вважають, що зі сторони завжди виглядають розважливо.

Козеріг

Чоловіків-Козерогів можна зачепити банальним обманом, а жінок-Козерогів - якщо їх кинути. Такого роду подію вони закарбують у пам'яті надовго.

Водолій

Водолій вважається найприємнішим у світі співрозмовником. Але якщо їм прямо в очі висловити свою негативну думку про них, то образа буде кровною.

Риби

Зачепити за живе Риб можна надмірною опікою. Ці представники Зодіаку знають, як облаштувати своє життя, тож не люблять і не сприймають порад.

Джерело: Апостроф

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень