Проблеми в особистих стосунках – Рибам, зміна статусу – Дівам: гороскоп на 24 січня

А Терези будуть емоційно нестабільними

ОВНИ

Вас підстерігатимуть перешкоди, які зачеплять практично всі сфери вашого життя. Ви ніяк не зможете вплинути – краще не плануйте нічого важливого і просто перечекайте.

ТЕЛЬЦІ

День без проблем прогнозують вам зорі. Вам вдасться відволіктися від непотрібних думок і гарно відпочити.

БЛИЗНЮКИ

Зараз вам складно буде знайти спільну мову з людьми. Особливо, з найближчими.

 

Аби уникнути зайвих конфліктів – відмовтеся від побачень і спільного проведення часу.

 

Зараз вам краще побути наодинці з собою, щоб розібратися у деяких ситуаціях.

РАКИ

Ваші інтереси підуть врозріз з особистими стосунками, тому заздалегідь подбайте про те, щоб з іскри не розгорілося полум'я.

ЛЕВИ

Вам потрібно звертати увагу на все, що ви робите заради інших, оскільки зроблене вами цього дня, невдовзі вам повернеться. Будьте приязними та допомагайте людям.

ДІВИ

Ви відчуєте, що готові пов’язати з кимось свою долю. Перед тим, як робити пропозицію, ще раз все ретельно проаналізуйте.

ТЕРЕЗИ

Можлива різка зміна настрою. Ваші емоції будуть нестабільними й можуть вплинути на ваші рішення. Тому поки утримайтеся від важливих вчинків.

СКОРПІОНИ

Можете сміливо ризикувати і робити те, на що ви раніше не наважувалися. Навіть не сумнівайтеся – усі ваші починання будуть успішними.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви можете відновити стосунки з колишнім партнером. Вони давно здавалися втраченими, але щось спільне у вас залишилося.

КОЗЕРОГИ

Відгородіться від зовнішнього світу і трохи порелаксуйте. Останнім часом ситуація була напруженою і вам потрібно відпочити. Крім того, на самоті вам буде легше розібратися зі своїми думками і почуттями.

ВОДОЛІЇ

Ви будете розмірковувати про майбутнє. Ви чекаєте змін і постійно думаєте про те, як правильно вчинити. Але за усіма думками про майбутнє, не забувайте жити зараз.

РИБИ

Цього дня більше уваги приділіть особистим стосункам, які, можливо, трохи охололи. Якщо впустити момент, то повернути колишню теплоту буде складно.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень