«Блокуємо скандалістів», - рятувальники Рівного про припарковані перед пожежною частиною авто

А боротися з водіями-порушниками правил дорожнього руху їм доводиться щоденно

Сайт Радіо Трек писав про те, як рятувальники пожежної частини на вулиці Полуботка поруч із ринком «Сагайдачний» у Рівному заблокували автомобіль, який був припаркований перед гаражем пожежних авто.  

Начальник Рівненського міськрайонного управління Держслужби надзвичайних ситуацій Віктор Бабак каже, що це було перед святами, коли на ринку був ажіотаж, бо всі хотіли скупитися до Нового року. А взагалі такі випадки, що доводиться порушника блокувати, бувають нечасто.

Таке, що авто блокуємо, буває нечасто. У більшості випадків, слава Богу, водії адекватно реагують і від’їжджають після того, як їм робимо зауваження. Ось ця ілюстрація була, коли водій неадекватно відреагував на зауваження і тоді зробили таким чином. Це було нетривалий час. Вони посперечалися, поскандалили і він поїхав.

За словами Віктора Бабака, вулиця Полуботка перенасичена транспортом. І автомобілі тут ставлять постійно, незважаючи на заборонний знак. Щоденно черговому по гаражу доводиться робити зауваження водіям, які паркуються перед виїзними воротами гаража для пожежних автомобілів. І не раз сюди навіть викликали поліцію. Але це допомагає, лише доки патрульні стоять поруч.

Віктор Бабак каже, що допомогти вирішити проблему зможуть лише драконівські штрафи за неправильне паркування. І тішиться, що поки такого, щоб через неправильно припарковане авто не могли виїхати рятувальники на пожежу, не було.

Так, щоб ми не могли виїхати через те, що запарковане авто, слава Богу, не було. Але якщо ми не будемо реагувати, то такі випадки будуть.

 

І не тільки виїжджати, а й їхати великими пожежними автомобілями вулицями, перенасиченими транспортом, достатньо непросто. Так, у цій пожежній частині на Полуботка, 37 у нас є три оперативні пожежні автомобілі. Дві цистерни, одна з яких відкидна і підвищеної маневровості на базі «Газелі», яка прибуває завжди раніше, ніж решта авто. Найтяжче виїжджати автодрабині, тому що 131-й «ЗІЛ» достатньо громіздкий. І якщо ще хтось паркується безпосередньо до виїзних воріт, то уявіть, як має виїжджати водій, і яку для цього треба мати майстерність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень