Шляховики та рятувальники Рівного говорили з Гройсманом (ФОТО)

Про погоду

19 грудня відбулася відеоселекторна нарада з представниками служб цивільного захисту області. Основною метою заходу було визначення готовності реагування на погіршення погодних умов. Кожен із присутніх представників служб доповів по своєму напрямку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини.  

Генерал-майор ДСНС Сергій Крук, зазначив що  підрозділи ДСНС області готові до реагування на надзвичайні події під час ускладнення погодних умов. Майже 200 чоловік особового складу та понад 60 одиниць спеціальної та допоміжної техніки перебувають у повній бойовій готовності та прийдуть на допомогу у випадку загрози життю людей.

 Спільно із представниками служб цивільного захисту на нараді відпрацювали алгоритми спільних дій у випадку ускладнення дорожної обстановки під час негоди.

 Також, на основі досвіду минулих років визначено місця, де дислокуватимуться тягачі, техніка підвищеної прохідності, аби запобігти кризовим ситуаціям за негоди, йдеться в повідомленні.

 На випадок пониження температури, передбачено розгортання мобільних пунктів обігріву на базі підрозділів ДСНС. У повній готовності знаходяться 4 спеціальні автомобілі підвищеної прохідності, які обладнанні пунктами обігріву.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень