Близнятам – гроші, Ракам – нові обов’язки: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 9 квітня

А Овнам варто бути обережними з грішми

ОВЕН

Не витрачайте зайвих грошей й уважно рахуйте, за що платите, аби вас не обрахували. Залагодити будь-яку ситуацію вдасться якщо ви аналізуватимете усе, що відбувається, а ще проявити властиву вам скромність.

ТЕЛЬЦІ

Відрядження або й невеликі ділові поїздки будуть вдалими, як і наміри розширити свій бізнес. Холодний розум і нестандартні погляди здивують навіть тих, хто добре вас знає.

БЛИЗНЯТА

День підходить для підбивання підсумків. Є ймовірність неочікуваної фінансової винагороди або новин, що докорінно змінять ваше життя. А щодо особистого, близька людина змусить вас розчулитися, тож вечеря зі свічками – те що треба.

РАК

Роботи тільки побільшає. Доведеться працювати за когось з колег, хто ймовірно захворів. Не нервуйте через тимчасове обмеження свободи рішень, зберігайте повагу до оточення.

ЛЕВ

 Ваші сни можуть виявитися віщими. Поїздки чи участь у змаганнях – відкладіть, пильнуйте за дітьми й власним здоров’ям.

ДІВА

Обережніше на вулицях та з електроприладами, є ймовірність незначних травм. Рідні можуть повідомити про хворобу й це зіпсує настрій. В іншому день спокійний.

ТЕРЕЗИ

На роботі справи йдуть у гору, особливо вдалою буде співпраця з представниками протилежної статі. Однак кінцевий результат залежить від вашого настрою.

СКОРПІОН

Ваша чарівність цього дня відчувається у всьому, ви прагнете рішучих змін у житті. Але не поспішайте, спочатку доведіть до кінця уже початі справи.

СТРІЛЕЦЬ

Цього дня ви отримаєте неочікуване запрошення на захід. Спілкування з новими людьми вас надихатиме, а хтось з нових друзів в майбутньому вас дуже цінуватиме.

КОЗОРІГ

Не надто концентруйтеся на собі, і не загострюйте увагу на власних потребах. День душевного спокою, вибачте усім, хто на вашу думку завинив перед вами.

ВОДОЛІЙ

Поїздки, подорожі й нові пригоди – те, чому варто присвятити день. Душевну рівновагу відновлять і сімейні Водолії, а от галасливих компаній краще уникайте. Нічого поганого, просто вони вас дратуватимуть.

РИБИ

Не все піде так, як хотілося. Перегляньте власні дії, що пов’язані з фінансовою складовою вашої діяльності. Не проґавте жодної деталі! Близька людина надихне вас на нові звершення.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень