Білий порошок, «весела» трава і зброя, «яку знайшов» водій - улов поліцейських Рівного за добу

У трьох, зупинених за минулу добу патрульними поліцейськими Рівного, іномарках виявили наркотики і зброю.

Автомобіль «Mitsubishi Lancer» під керуванням 36-річного рівнянина поліцейські зупинили вночі 1 вересня практично біля облуправління поліції - на вулиці Гребінки. Виявлений при огляді в авто білий порошок вагою понад 5 грамів виявився метамфетаміном. 

Майже опівдні цієї ж доби поліцейські зупинили на вулиці Київській «Opel Rekord». У 26-річного водія- мешканця Здолбунова - теж був з собою метамфетамін, а ще - пневматична гвинтівка та пістолет з гумовими кулями. Документів на зброю не було. Тож водій не придумав нічого кращого, як сказати поліцейським, що "зброю знайшов". 

Ще за п’ять годин патрульні зупинили на вулиці Макарова «ВАЗ 2170». У його 26-річного водія - мешканця Рівного - у салоні авто була "весела" трава - марихуана - вагою майже 10 грамів.

За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. За фактом незаконного зберігання зброї проводиться досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили з відділу комунікації Головного управління Нацполіції Рівненщини. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень