У ДТП на Володимиреччині потрапив нетверезий водій

Напередодні,  в обідню пору до поліції повідомив очевидець дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, що автомобіль «Volkswagen Caddy» з’їхав із моста у канаву та перекинувся.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 31-річний водій автомобіля «Volkswagen Caddy», житель Володимирця, між селами Воронки та Зелене, рухаючись у сторону райцентру, не впорався із керуванням, злетів із мосту в штучну канаву та перекинувся.

Унаслідок ДТП 26-річну та 32-річного пасажирів, жителів Володимирця, із перломами ключиці та передпліччя  та в стані алкогольного сп’яніння доставили до центральної районної лікарні, де після надання медичної допомоги їх відпустили додому. Водій автомобіля не постраждав.

За зовнішніми ознаками керманич «Volkswagen Caddy» був напідпитку, однак проходити освідчення на стан алкогольного сп’яніння відмовився.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху проводиться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень