Біля Рівного бачили вантажівки зі львівським сміттям

Вони рухалися по трасі зі сторони Дубна.

Так колись блокували сміттєвози зі львівським сміттям біля Золочівського сміттєзвалища на Львівщині (фото zolochiv.net)

Наполохані рівняни звернулися до редакції Радіо Трек із запитанням, чи, бува, не на рівненський сміттєзвалювальний полігон постачають відходи зі Львова, де переповнене сміттєзвалище.

Ми адресували це запитання керівнику Комунального автотранспортного підприємства 1728 Ростиславу Кралюку:

У нас на полігон не везуть. Ми не захороняємо львівське сміття. У нас нема ні договорів, нічого. До нас в регіон не возять. До нас не звертались. Бачте, ми – не власник. Власник полігону – міська рада. Нам передано його  користування. Ми ці питання не вирішуєм. До нас вони не зверталися. Але бачте, можуть їхати через Рівне, можуть їхати десь далі. Може, на Волинь, може, десь на Київ їдуть. 

 

Якщо Вам буде відомо більше на цю тему, чи у вас є фото, які підтверджують те, що сміття таки возять на Рівненський сміттєвий полігон, просимо повідомляти нам про це за допомогою вайбер-контакту 063 734 106 і 4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень