Штраф - менший, ніж година роботи: понад десяток рівненських повій сплатять штраф за свою діяльність

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів у Рівному працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, виявили одинадцятьох жінок, які заробляють на життя наданням інтимних послуг. Однак штраф, який їм доведеться сплатити, менший, ніж вони отримують за годину «роботи». 

Жительки обласного центру, Рівненського та Здолбунівського районів вже неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців. Жінки віком від 20-ти до 30 років уже тривалий час «працевлаштувалися» на вулицях Київській та Дубенській, що на виїзді з Рівного. За свої послуги вони беруть із клієнтів від 300 до 500 гривень. 

«Роботу» свою залишати не планують і штрафи, які застосовують стосовно них, їх теж не лякають.
За зайняття проституцією їм загрожує штраф у розмірі 250 гривень. Матеріали направлені на розгляд адміністративної комісії при Рівненській міській раді, яка визначатиме розмір стягнення для жінок за їхні проступки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень