Більше не треба нікого просити: Як нагострити кухонні ножі власноруч
Це просто
Тупі ножі – поширена проблема і зазвичай господиням доводиться просити допомоги, аби загострити їх. Адже, якщо робити це неправильно, то лезо можна взагалі зіпсувати.
Досвідчені господині знають, як загострити ніж самостійно. Для цього вам треба два шматки наждачного паперу.
Головною умовою є правильне дотримання кута – 20 градусів. Саме під таким кутом треба провести кілька разів лезом ножа по наждачному паперу.
За допомогою наждачки великої фракції приберіть всі задирки на ножі та візьміть папір дрібної фракції й загостріть лезо до потрібної гостроти.
Для перевірки гостроти ножа проведіть лезом по звичайному аркуші паперу.
Джерело: facedobra
Радіо Трек: НОВИНИ