Багато хто просто цього не знає: Лайфхаки правильного користування морозильною камерою

Це важливо знати

Морозилки є чи не в кожній оселі, адже ці хороші помічники допомагають тривалий час зберігати продукти. Попри те, що морозилки вже давно є в побуті українців, досі є ті, хто не знають певних особливостей роботи цієї техніки.

Лайфхаки використання морозильної камери

  • Бульйон у пакеті

Можна приготувати заготовки, які потім зекономлять ваш час. Візьміть спеціальні пакети, налийте у них бульйон і покладіть до морозильної камери. Потім досить лише додати кілька кубиків бульйону у воду, на якій варите суп.

  • Рибне філе

Рибу треба заморожувати правильно, бо, якщо скласти разом, то вона може перетворитися на кам’яну брилу. Запобігти цьому допоможе олія. Змастіть нею шматочки риби й перекладіть пергаментом окремі порції.

  • Коробки з-під соку чи молока

Картонні коробки, які мають фольгований шар можна використовувати замість контейнерів для заморожування. Розріжте їх повздовж, наповніть необхідними продуктами й загорніть у харчову плівку.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень