«І Сергій заробляє, і активісти не дають про себе забути», - рівняни про концерт Бабкіна

Мешканці Рівного активно обговорюють учорашнє блокування концерту співака Сергія Бабкіна

Нагадаємо, що вчора концерт Бабкіна у Рівному блокували люди, автомобілі та «швидка»

Цю подію мешканці Рівного активно обговорюють у соцмережі Фейсбук. Серед обговорення є як і обурення діями активістів, так і їх підтримка. 

Тетяна Клименко Мій син ходив на Бабкіна. Білети ми подарували йому на День народження. Список друзів фб сьогодні у мене зменшився.

Avrora OnlySmile І я ходила! Мені теж квитки подарували, мої сини :) Ні не шкодую, ні не соромно!

Oksana Hristyuk А чого зменшився? ))) геть необізнана...просвітіть

Олена Константінова І я не в`їхала до чого тут. Гарно співає, все гаразд зі смаками. Це не Н.Бабкіна

Ірина Давидчук Це, що вчора відбулося - назвати жахом - м'яко. Соромно за деяких людей, яких особисто знаю. Список теж зменшився.

Тетяна Клименко Коротко- активісти спочатку блокували вхід на концерт,поліція зробила коридор по якому проходили всі, хто прийшов на Бабкіна. Заходили під крики "ганьба", "кацапські виб..дки" і т.д.

Лідія Горденко Ми живемо у вільній демократичній країні. Найбільший гріх - насилля і будь які прояви агресії. Усе решта - то Ваш вибір.

Валентин Дупак 13 год · Такі самі громадяни України, як активісти і патріоти, які блокували концерт, придбали за свої кровні квитки на його виступ, і вирішили саме у такий не заборонений законом спосіб провести вечір понеділка. На щастя, їм це вдалося. Правоохоронцям радив би діяти краще, щоб жодна людина не зазнала утиску від іншої людини, що вважає себе більшим патріотом!" Патріотам", у свою чергу, хочеться порадити вдаватись до методів дозволених законом: звернення, петиції, відкриті листи тощо. Протизаконня породжує тільки ще більше протизаконня!

Катерина Коломис Закону потрібно дотримуватись... Але як цього можна вимагати у людей, коли його потурають самі ж законодавці. У нас війна і все, що викликає протиріччя, краще відкласти на деякий час.

Віталій Брудновський Звичайно, з правової точки зору якийсь Бабкін нічого не порушував. І в Крим він їздив під час окупації з концертами через Чонгар, знову ж нічого не порушивши... У нас ніби правова держава? А от коли б "активісти" попередньо розповсюдили на кожному стовпі ту бредятину, яку ніс цей ... у 2014 -му - то, дивись, і половина з тих поклонників і послала б його на ... з його музикою, а так значно простіше: і Серьожа заробляє бабки, і схвильовані не дають про себе забути. Один - один.

Oleksandr Melnychuk Не блокуваннями такі питання врегульовувати треба.

Olga Volya · Тепер, після виступу запроданця Бабкіна в місті Рівне, видно, що люди отримали таку владу, яку заслуговують. І вони не повинні скаржитися на високі тарифи, погані маршрутки і таке інше, бо їм важливіші концерти артистів, які блудять по країні-окупанту-----Росії.

Micik Gonibez мене найбільше обурює відсутність цих блокувальників на концертах україномовних гуртів в місті )))) на культуру в принципі їм байдуже, адже заточені вони більше на деструктив, ніж на створення будь-чого ) або хоча б підтримку будь-чого )..... хотів би щоб вчора вони хоч трохи "блоканули" фанзону на витупі гурту ФІОЛЕТ )))) але ні .... не було їх )))

Павло Алексєвич Це - вихід в дуже сіру зону. Сьогодні хлопці в камуфляжі по команді закривають прохід в концертний зал. А завтра інші, невідомі люди але вже найняті за гроші, будуть "мочити" неугодних комусь конкурентів. Тому я тільки за правові методи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень