Аналог Принстонського університету на Рівненщині рекламували урядовці (15 ФОТО)

Аби побачити, на що даватимуть 10 млн гривень з державного бюджету

Ректор «Острозької академії» Ігор Пасічник показав Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману новий корпус університету.

Цього року корпус планують здати в експлуатацію.

Нові лабораторії, нові освітні технології – так характеризують Альма матер студенти та викладачі.

Після оглядин нового корпусу Володимиру Гройсман та міністр освіти й науки України Лілія Гриневич поїхали до студентів на міжнародний форум.

Допомагаємо Острозькій академії з добудовою нового корпусу. У 2017 році виділили на добудову 15 млн грн, у 2018-му - вже 60 млн. Зараз виділяємо ще 10 млн гривень, — зазначив перед студентами прем’єр-міністр України.

А ректор академії – Ігор Пасічник – повідомив, що голова обласної ради Олександр Данильчук пообіцяв виділити 1 млн гривень на друк енциклопедії про Острозьку академію.

Довідково: При́нстонський університет — один із найстаріших та найпрестижніших університетів США, розташований у місті Принстон, штат Нью-Джерсі. Входить у Лігу плюща. Університет засновано 1746 року як Коледж Нью-Джерсі.

Фото - Радіо Трек та прес-служба РОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень