«А як давно по Львову прилітало?», – Ігнат про можливість відкриття аеропорту

Це небезпечно робити через загрозу обстрілів

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат прокоментував можливість відкриття Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, адже після цього росіяни можуть обстріляти його.

Юрій Ігнат

Як давно по Львову прилітали «шахеди», чи крилаті ракети, чи по Тернополю, чи по Хмельницькому? Я думаю, відповідь у цьому.

 

Якщо противник розуміє, що в Україні є аеропорт, що працює, то вони будуть в ньому вбачати потенційну ціль, яка може постачати західне озброєння, – каже Юрій Ігнат.  

При цьому він наголосив, що в України зараз недостатньо систем ППО, які могли б надійно прикрити цивільні аеропорти. На сьогодні пріоритет – це військові аеродроми. 

Ми бачили аеродром «Кропивницький» минулого тижня. А ще перед тим аеродром «Старокостянтинів». Ворог буде бити туди. Тому питання аеродромів важливе, але треба їх чимось захищати.

 

Системи, які ми отримуємо від партнерів, не є в достатній кількості. А захищати нам є що. Це об’єкти критичної інфраструктури, гідротехнічні споруди. Потрібно забезпечувати потужний захист аеродромів, – заявив Юрій Ігнат.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень