Замість грошового дерева: 5 кімнатних рослин, які приваблюють у дім достаток

Квітникарям на замітку!

Грошове дерево або ж товстянка вже давно стала улюбленицею багатьох квітникарів. А все тому, що рослина має гарний вигляд у приміщенні, а також приваблює у дім достаток і фінансовий успіх. Однак, не товстянкою єдиною. Є ще кілька рослин, які залучають добробут у помешкання.

Зокрема, йдеться про заміокулькас, сансевієрію, драцену, філодендрон та пахіру. 

Заміокулькас або інша назва – доларове дерево. Йому не потрібно багато умов для розвитку. Найпростіше розмножувати його живцями. Треба просто зрізати гілку з брунькою та закопати в ґрунт. Також важливо регулярно поливати доларове дерево. Однак, рослину не варто ставити, якщо ви маєте дітей або тварин, бо сік цієї рослини є отруйним.

Сансевієрія або як кажуть у народі, тещин язик. Це досить розповсюджена рослина. Деякі люди переконані, що сансевієрія залучає у дім достаток, тому ставлять одразу кілька таких вазонів. Варто сказати, що тещин язик додає затишку у дім.

Драцена, за словами езотериків, приваблює не лише багатство, а й сильну вдачу у будь-яких починаннях. Має вигляд пальми, тому стильно доповнює інтер'єр як у робочому кабінеті, так і в спальні. Кажуть, що драцена допомагає людині залишатися енергійною та бадьорою. До речі, драцена росте швидше, ніж пальма.

Філодендрон вважається довговічною рослиною, яка не потребує великого догляду. Тож буде гарною ідеєю поставити філодендрон замість грошового дерева. За фен-шуєм ця рослина є символом вогню.

Пахіра є досить екзотичною рослиною для України. Однак, попри це, вона подобається багатьом людям. До того ж квітка залучає багатство, достаток і позитивну енергетику.

Джерело: 24 канал 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень