Що відбудеться з вами до кінця літа: тест у картинці

У майбутнє можна заглянути

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни.

Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість дасть підказку.

Чорний силует жінки

Вона є символом порядку та гармонії. Тому вам наразі не потрібно нікуди поспішати, зі своєї сторони ви вже зробили все можливе, щоб добитися успіху. Дуже важливо не дозволяти зовнішнім факторам порушити свою гармонію.

Жовте обличчя

Цей колір — символ радості і щастя, благополуччя і дорогоцінності. Він буде притягувати успіх в усі ваші справи. Якщо ви щось запланували, то найближчим часом отримаєте позитивні результати.

Лампочка

Вона символізує світло. Навіть якщо ви досі не можете знайти себе, важливо просто не сходити з обраного шляху. Будете слідувати світлу своєї душі, тоді у вас точно все вийде.

Джерело: МЕТА  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень