9 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

9 січня відзначають іменини чоловіки – Захар, Пилип та Петро.

Також День ангела сьогодні святкують жінки на ім'я Антоніна.

Вітання з Днем ангела

***

День іменин – це день персональний. Нехай новий ранок приносить світанок, радість пізнання, затишку відкриття. Нехай віра теплим потоком у душу твою принесе благодать, а з неба дивлячись недремним оком, ангел твій буде завжди допомагати.

***

З Днем ангела тебе, зі світлим днем. Сьогодні славимо ми його, і нехай у всьому убереже тебе, врятує. Нехай буде море щастя, усмішок теплих, днів на рік погожих, та новин лише добрих та світлих!

***

Друг не завжди може виявитися поруч, кохана людина не завжди може зрозуміти, а ось ангел-хранитель ніколи від тебе не відступиться. Він вірно служить тим, хто вірить у правду і добро. Бажаю тобі вибирати по життю легкі стежки і дороги, а ангел-хранитель з твоїм ім’ям нехай залишається вічним супроводжуючим.

***

Благ тобі земних і багато щастя. Хай береже Всевишній від негоди! У День ангела – здоров’я аж на століття. Нехай відступить темрява і буде світло!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень