30 грудня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

30 грудня відзначають іменини: чоловіки – Антон, Макар, Данило, Федір, Лев.

Також День ангела сьогодні у жінок з іменами Ярина, Марія, Ірина, Онисія.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з твоїм Днем ангела і бажаю, щоб навіть найтемніша смуга в твоєму житті виявилася злітною. Нехай попереду на тебе чекає тільки щастя і радість. Зі святом! Успіхів, здоров'я і всього найкращого. Люби і будь коханим, адже це найголовніше для кожної людини!

***

З Днем ангела! Нехай небо оберігає кожну хвилину тебе, щоб там, зверху, доглядали і дбали, кожен твій крок направляли в щастя і успіх. Бажаю завжди залишатися вірним своєму слову і впевненим у своїх силах.

***

Від усього свого серця я вітаю тебе з днем ангела і бажаю тобі безмежного щастя, неземної любові, приголомшуючого успіху і сліпучої краси. Дихай на повні груди і впевнено дивись тільки вперед!

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай удача завжди посміхається тобі. Бажаю яскравих і цікавих подій в житті. Подорожуй, мрій, кохай. Нехай близькі тобі люди завжди будуть поруч з тобою! Нехай ангел-охоронець тебе оберігає і наставляє на правильний шлях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень