5 продуктів для реанімації раціону

Це компенсує усі некорисності за день

Кефір

Ферментований продукт, його біоактивні речовини  покращують баланс бактерій у кишківнику та підтримують здоров'я мікробіоти, допомагають травленню та загальному стану організму.

Зелений чай

Напій здатний знизити інтенсивність запалення. Поліфеноли, присутні у зеленому чаї, є потужними антиоксидантами, а катехіни виявляють антибактеріальну активність проти бактерії хелікобактер – головний фактор ризику раку шлунка.

Броколі

Така капуста допомагає підтримувати кишкову флору та імунітет. Броколі має противірусні та антибактеріальні властивості. Регулярне вживання броколі здатне зменшувати колонізацію того ж хелікобактеру.

Вівсянка

Містить бета-глюкан, який сприяє розвитку «хороших» бактерій, необхідних здоров'ю кишківника. На додаток, бета-глюкан знижує ризик захворювань серцево-судинної системи та діабету. Клітковина та білок у вівсянці сприяють тривалому відчуттю ситості. Це хороше джерело вітамінів та мінералів, у тому числі магнію, міді, тіаміну та цинку.

Лляне насіння

Найпоживніше в насінні - омега-3 та клітковина. Ці речовини можуть зменшувати запалення, допомагають нормалізувати травлення, довше зберігати відчуття ситості, а також добре впливають на ліпідний профіль (рівень холестерину) та забезпечують антиоксидантний захист. Для найбільшої користі лляне насіння необхідно подрібнювати.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень