Рівняни спробують побити світовий рекорд Книги рекордів Гіннеса

Сьогодні, 28 травня, пройде найчисельніший в історії України урок англійської мови, що спробує перевершити чинний світовий рекорд Книги рекордів Гіннеса.

У цей день по всій країні одночасно відбуватиметься інтерактивний урок англійської мови.

Учасником заходу може стати кожен, незалежно від місця проживання та рівня володіння англійською мовою. Для цього достатньо лише мати бажання вивчати англійську мову та приєднатися до вже набраної групи учасників у власному місті.

Найбільші уроки англійської відбудуться під відкритим небом у Києві на Софійській площі та у Львові на площі біля театру опери та балету за підтримки Посольства Америки в Україні, де зберуться тисячі українців. До участі у масовому уроці англійської запрошені відомі українські політичні та культурні діячі.

В Рівному урок проводитиметься за адресою: вул. Короленка, 6, Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека, 3-ій поверх, Інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку», з 12.30 до 14.00.

Тема уроку – вживання англійського виразу «would rather».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень