28 січня - День ангела Ольги: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

У імені Ольга є два варіанти походження - давньоскандинавське і давньослов'янське.

У першому випадку воно звучить, як Helga, що означає «свята», «священна», «мудра», «світла», «ясна», «фатальна».

Давньослов'янський варіант походить від імен Вольга, Волх - «сонячна», «хороша», «значуща», «велика».

Іменини Ольги відзначають кілька разів на рік. 

Вітання з Днем ангела Ольги

***

Мила Оленько, вітаю тебе з твоїм святом. Хочу побажати тобі мирного неба і яскравого сонечка, попутнього вітру та іноді - теплих крапельок дощу. Залишайся такою ж доброю і милою, красивою і коханою, бажаною і щасливою, радісною і чарівною.

***

Оленько, нехай життя твоє завжди буде легким і повітряним, як повітряні кульки, таким же яскравим і строкатим, сповненим радості та позитиву. Нехай над головою твоєю завжди сяє сонце, обіймаючи тебе своїм промінням, граючи в твоїм волоссі, підкреслюючи твою красу. Будь завжди такою ж доброю і ніжною, радуй своєю прекрасною чарівністю цей світ і завжди будь щаслива.

***

Вітаю з днем Ольги і щиро бажаю добра, миру і безмежного щастя! Нехай свята Ольга пошле тобі мудрість, сили й удачу, щоб захистити тебе від усіх проблем і бід! Щиро посміхайся і живи в гармонії з собою!

***

Ольга! Свята, світла, мудра, ясна, сонячна - скільки неймовірних значень у цього імені. А головне, що всі відбилися у прекрасній людині. Нехай життя завжди буде до Вас прихильним, а доля дарує тільки добрі уроки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень