14 січня - День ангела Ніни: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Однозначного визначення імені Ніна не існує, адже досі точно не вивчене його походження. Найбільш ймовірно, що воно походить від імені Ніноса — міфічного засновника Ніневії та Ассирійської імперії. 

Також ім'я Ніна може походити від старого слов’янського слова Ninati, що означає «мрійник» або «мрія». В Європі це коротка форма імен Антоніна або Яніна.

На різних мовах ім'я Ніна має різні переклади:

  • На латині — царствена;
  • На грецькій і мові стародавніх шумерів — пані;
  • На арабській — корисна;
  • На грузинській — ласкава;

Вітання з Днем ангела Ніни

***

Вітаю з Днем Святої Ніни. Від щирого серця бажаю сильної віри, добрих чудес в житті і світлих надій на краще. Нехай душа і серце будуть сповнені щирого милосердя і чистої любові. Бажаю завжди знаходити вірний шлях у житті і розділяти добру радість з оточуючими.

***

Вітаю з Днем Святої Ніни і від душі бажаю миру, здоров'я, добрих посмішок, радості, світлої надії, гармонії і щастя. Нехай ніхто і ніщо не зламає стебло твоєї щирості і щедрості, твого милосердя і шляхетності. Будь завжди кохана, бажана, шанована та чарівна!


***

Ніночко, бажаю тобі сяяти ясною зіркою у кожен свій день! Усередині тебе живуть добро і щирість, які сяють ясно і допомагають загорітися іншим! Нехай твоє життя кидає тобі менше викликів і дарує більше приводів для усмішок.

***

Вітаю з іменинами! Бажаю ніколи не відступати від свого, завжди вірити в себе і горіти вогнем надії. Ніночко, будь щаслива, кохана і прекрасна собою, живи з почуттям свободи і радості, мрій і йди за покликом свого доброго серця!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень