4 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

4 січня відзначають іменини чоловіки з іменами: Денис, Марк, Артем, Павло, Тимофій, Олександр, Ростислав.

Також сьогодні День ангела у жінок з іменем Зінаїда.

Вітання з Днем ангела

***

У день ангела я тебе вітаю і бажаю завжди легко і успішно проходити будь-який рівень життєвих складнощів, в будь-якому протистоянні виходити переможцем, в будь-яких змаганнях приходити першим і в будь-якій справі домагатися успіху. ніколи не втрачай віри в себе і свої сили!

***

Вітаю тебе, а побажати хочу благополучного і доброго шляху до заповітної мрії і високого прагнення до успіху, міцного і впевненого здоров'я, вірних і чесних друзів, люблячих і дорогих рідних, великого оптимізму і гордості душі.

***

Вітаю тебе з Днем ангела! Хочу побажати неймовірно щасливого життя, наповненого успіхом, веселощами, добром і радістю. Нехай твоя любов буде чистою і світлою, нехай душа радіє кожному світанку і заходу, нехай серце прагне до добрих вчинків і вічного блага.

***

У День ангела бажаю тобі успіхів гори, щоб кожен день приносив перемоги, і підкорялися тобі нові вершини. Нехай твої таланти приносять величезні плоди, розвиваючись щодня. Бажаю непохитного щастя, безмірної любові і завжди відмінного настрою. Зі святом!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень